Nytt år med klubben.

Nu när man tydligt märker att det blir ljusare så känns det härligt att vi går mot en ny säsong för aktiviteter kring koi. Vi kommer starta säsongen med årsmötet den 23/3 där vi innan mötet har ett föredrag om koi, ”Så funkar fisk”. Det är Anne som kommer hålla föredrag om fiskars anatomi samt hur vi håller våra koi friska. Efter detta har vi i april Nordiska Trädgårdar där vi är med den 11-14:e. Sedan fortsätter året med koidag och en massa dammbesök. Just nu har vi dessutom några som säljer sina saker på ”köp och sälj” på vår hemsida. Nedan kommer mera info och fakta.

Efterlysning.
Vi söker efter dig som vill vara med i styrelsen, vara delaktig i klubbens framtid och kunna påverka hur vi utvecklar vår klubb. Inga expertkunskaper krävs utan ett driv att vilja vara med och påverka. Vi samlas 6-7 gånger om året och planerar aktiviteter. Vill du inte vara med i styrelsen men känner att du kan bidra med andra saker är du också välkommen att kontakta oss. Mer info får du av Mikael Forsberg 070-7532020 eller så kan du kontakta vår valberedning som formellt föreslår styrelseledamöter för det kommande årsmötet, de vet allt om arbetet i styrelsen. Kontakta Ulf Lundqvist 08-512 352 06 eller Krister Svanedahl 021-604 48. Våga ta kontakt!

Årsmöte den 23/3
Preliminärt startar vi kring 10, därefter 2 x 40 minuter föredrag, årsmöte och lunch. Du kommer kunna anmäla dig till allt eller valda delar. Plats Såstaholm, Täby. Inbjudan och program kommer vara klart i slutet av februari men den formella kallelsen till årsmötet skickas ut senast 14 dagar innan årsmötet.

Nordiska Trädgårdar 11-14/4.
Vi kommer ha en ny monter och hoppas på lite nytt under årets trädgårdsmässa. Som vanligt kommer vi behöva folk som ställer upp från att bygga monter till att stå en hel eller halv dag.

Fiskbaljor för vårstädningen av dammen.
Vi har några baljor kvar som vi sålde under Sweden Koi Show, vi säljer ut dessa nu på vår hemsida. Passa på att köp en mycket smidig hopfällbar balja på vår hemsida. http://www.koiclubsweden.se/shop2/ihopfallbar-koibalja/

Sponsorer 2013.
Vi pratar med nya och gamla sponsorer men redan idag är det klart med Huddinge koi, Hunneberga Koishop, Sävne Koi och Trädgård, Emges Koi, samt BG Byggros AB. Länkar till respektive företag hittar du på vår hemsida.

Betalning av medlemsavgiften 2013.
Har du inte betalt medlemsavgiften är det hög tid att betala nu. Årsavgiften är oförändrad 175 kr / år och betalas till vårt plusgiro 123 25 62-7.

Välkommen till ett nytt år med Koi Club Sweden.

Lämna ett svar