Resa 7, 8, 9 Juli

Detta innehåll är endast tillgängligt för våra betalande medlemmar i Koi Club Sweden! Är du medlem och redan har registrerat dig kan du logga in nedan.

Bra att veta: Vår grupp ”Koi Club Sweden” på Facebook är till för alla som är intresserade av koi och dammar att vara med i för att dela med sig av erfarenheter, frågor och bilder. Har du gått med i vår Facebookgrupp betyder det inte att du är medlem i Koi Club Sweden, det är två skilda saker! För att kunna ansöka om inloggning och få tillgång till klubbens medlemssidor, få klubbens tidning och vara med på dammbesök och annat som klubben anordnar måste du vara betalande medlem (se sidan ”Bli medlem”) som kostar 250 kr per år och familj.

Är du medlem i Koi Club Sweden kan du skaffa inloggning längre ner på sidan på ”Ny användarregistrering”. Var noga med att använda samma mailadress som du angivit när du skaffade medlemskap eftersom vi jämför med medlemsregistret när vi registrerar din ansökan.

När du fyllt i formuläret ”Ny användarregistrering” kommer du att få två mail från wordpress@koiclubsweden.se; Först ett direkt med rubriken ”Tack för att du registrerade dig på Koi Club Sweden”.

När vi godkänt dig kommer det ytterligare ett mail från wordpress@koiclubsweden.se; ”Ditt konto på Koi Club Sweden är godkänt”. Du kommer få detta mail inom en vecka.
Om du inte hittar det i din inkorg kan det ha hamnat i skräpposten. I det mailet får du dina inloggningsuppgifter och när du loggar in för första gången kan du själv välja ditt eget lösenord. Det görs uppe till höger på sidan, du klickar på din profil där (Hej, ”Ditt Namn”) och då kommer du in på användarinställningar.

Inloggning för befintliga användare
   
Ny användarregistrering
captcha
*Obligatoriskt fält