Generell information

Sweden Koi Show närmar sig.

Vi kommer ha 16 kar med koi från hela Sverige. Dessa kommer bedömas av domare från England. Våra sponsorer kommer ställa ut det senaste kring koi och damm. Dessutom har vi flera mindre lokala föreningar/sponsorer som kommer att ställa upp som Svenska Pelargonsällskapet, lokal biodlare mm. Lördagen den 26/5 blir en dag i koiens värld. Våra seminarier som vi kommer hålla sker på samma plats som koishowen. Inom en vecka räknar vi med att allt kommer att vara spikat. Vi kommer uppdatera hemsidan och skicka ut mejl när allt är klart.

Frivilliga som hjälper till.
Vi behöver ytterligare några frivilliga som hjälper klubben under koishowen. Vi kommer behöva personer som hjälper till kring showen och som kan hjälpa till delar av dagen alternativt vara behjälplig om det skulle behövas, standby. Anmäl dig till info@koiclubsweden.se . Det är viktigt att så många som möjligt är med och hjälper till.

Några platser kvar i koishowen. Vi har bara 16 kar och vi räknar med att alla kar fylls med koi. Men det finns utrymme för några ytterligare anmälningar så har du inte anmält dig så anmäl dig nu innan platserna tar slut. Vi kommer skicka ut material och instruktioner om hur du transporterar dina koi till alla som anmält sig. Vi har även plats för mer sponsorer.

Vi ses den 26/5 på Sweden Koi Show.